Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Πάρτε αυτές τις άκρες, δεν θα παραπονεθείτε για τη διακόσμησή σας
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Πάρτε αυτές τις άκρες, δεν θα παραπονεθείτε για τη διακόσμησή σας

2019-03-30

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πάρτε αυτές τις άκρες, δεν θα παραπονεθείτε για τη διακόσμησή σας
Πάρτε αυτές τις άκρες, δεν θα παραπονεθείτε για τη διακόσμησή σας

Το πάτωμα κλειδαριών SPC έχει αγαπηθεί ευρέως και έχει αναγνωριστεί από τους ανθρώπους στην Ευρώπη, Αμερική, Ιαπωνία και η Νότια Κορέα, η απαίτηση διαδίδει γρήγορα και αυξάνεται.

Γιατί το δάπεδο κλειδαριών SPC είναι τόσο δημοφιλές; Είναι λόγω των πλεονεκτημάτων με φιλικός προς το περιβάλλον, φορμαλδεΰδη-ελεύθερος, κατάλληλος για τη θέρμανση πατωμάτων, την κόλλα-ελεύθερη εγκατάσταση, έξοχος wear-resistant, αδιάβροχος, αντιδιαβρωτικός, το ωίδιο, πυρκαγιά - καθυστερών, σιωπηλή υγιής απορρόφηση, ισχυρός αντιολισθητικός, που ανακυκλώνει, ελαφρύς και κατάλληλος. Υψηλή ελαστικότητα, υψηλή ευελιξία, αντίσταση υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας.

Η πρώτη ύλη του πατώματος SPC είναι κυρίως ρητίνη πολυβινυλικού χλωριδίου. Το στρώμα βάσεων SPC εξωθείται συνδυασμένος με έναν τ-κύβο, και το στρώμα ένδυσης PVC, η ταινία χρώματος PVC και το στρώμα βάσεων SPC είναι one-time που θερμαίνεται από μια ημερολογιακή μηχανή τρεις-ρόλων ή τέσσερις-ρόλων. Εγκατεστημένη και αποτυπωμένη σε ανάγλυφο, καμία κόλλα δεν χρησιμοποιείται καθόλου.

Η επιφάνεια με το UV επίστρωμα, ένα στρώμα της wear-resistant προστασίας, με την αντι-σκόνη, αντι-γρατσουνιά, αντι-ζεμάτισμα, αυξάνει την ερμηνεία και την αντοχή.

Τέμνουσα κοπή ένα μεγάλο κομμάτι του πατώματος SPC στο απαραίτητο μέγεθος.

Αυλάκωση: Κάνετε τον κρότο μέσω της αυλακώνοντας μηχανής.

Μπορεί να δει από τη διαδικασία παραγωγής του πατώματος κλειδαριών SPC ότι τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προηγμένα στην τεχνολογία, η οποία είναι ένα καλό προϊόν με την άριστη απόδοση αποτελεσματικός-κόστους.

Αποτελείται από:

1. UV: Προστατεύστε και ρυθμίστε την ερμηνεία της επιφάνειας πατωμάτων.

2. Στρώμα ένδυσης: γίνοντας από το υψηλό διαφανούς και αύξησης ελαστικό πολυμερούς ρητίνης, αντι-scratch.0.3-0.7mm

3. Ταινία χρώματος τυπωμένων υλών: αποφασίστε τη διακόσμηση style.0.07mm

4. Βινυλίου στρώμα SPC: 3.05.5mm που γίνονται από την υψηλή πολυμερή ρητίνη για να εγγυηθεί τη σταθερότητα μορφής και μεγέθους, MO ελαστικό και moisture-proof, αντίσταση στη φωτιά (προσιτότητα σε Bf1).

Με τα πλεονεκτήματα κατωτέρω:

1. Στεγανοποιήστε και υγρασία - απόδειξη. Λύνει πλήρως το πρόβλημα ότι το παραδοσιακό ξύλινο πάτωμα είναι εύκολο να σαπίσει και να επεκταθεί και να παραμορφώσει σε μια υγρασία και ένα περιβάλλον πολυ-νερού, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα περιβάλλον όπου το παραδοσιακό ξύλινο πάτωμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Όπως η επίγεια θερμότητα, το λουτρό, η κουζίνα, κ.λπ.

2. Η πρόληψη εντόμων και τερμιτών, εξαλείφει αποτελεσματικά την παρενόχληση εντόμων και παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών.

3. Εφαρμογή στις ευρείες οργές: το μεμονωμένο ύφος μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα από το σχεδιαστή και τους χρήστες.

4. Το προϊόν δεν περιέχει τη φορμαλδεΰδη. Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που μπορεί να ανακυκλωθεί, το οποίο μειώνει πολύ το ποσό ξύλινης χρήσης, κατάλληλο για τη βιώσιμα εθνική πολιτική και τα οφέλη η κοινωνία.

5.Fire αντίσταση. Μπορεί να είναι αποτελεσματικά φλόγα - καθυστερών, το επίπεδο πυρκαγιάς είναι μέχρι το επίπεδο Bf1, μόνος-θα εξαφανίσει σε περίπτωση πυρκαγιάς, και δεν θα παραγάγει οποιοδήποτε τοξικό αέριο.

6.Simple εγκατάσταση: η ξύλινη καρίνα δεν απαιτείται, το έδαφος δεν πρέπει να στεγανοποιηθεί, καμία περίπλοκη διαδικασία, και ο χρόνος και το κόστος εγκαταστάσεων κερδίζονται.

7.No ραγίζοντας, καμία επέκταση, καμία παραμόρφωση, καμία συντήρηση, εύκολη να καθαρίσει, που σώζει στα κόστη συντήρησης.

8.Excellence στην υγιείς απορρόφηση και την ενέργεια - η αποταμίευση, η μεταφορά θερμότητας είναι γρήγορη και η συντήρηση θερμότητας είναι καλή, η ενέργεια - η αποταμίευση στο δωμάτιο είναι μέχρι 30% ή περισσότερους.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Διακοσμητική ταινία PVC Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.