Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Δάπεδο-μοναδικό ύφος LVT: δάπεδο πιάτων χάλυβα
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Δάπεδο-μοναδικό ύφος LVT: δάπεδο πιάτων χάλυβα

2020-03-06

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Δάπεδο-μοναδικό ύφος LVT: δάπεδο πιάτων χάλυβα
Δάπεδο-μοναδικό ύφος LVT: δάπεδο πιάτων χάλυβα

Στην αγορά δαπέδων, υπάρχει ένας νέος τύπος δαπέδων: ο χάλυβας-πίνακας κοιτάζει. Πολλοί άνθρωποι ακόμα δεν ξέρουν για αυτό το είδος δαπέδου. Εισάγετε το σήμερα

Σύμφωνα με το σχέδιο κούτσουρων, η ταινία χρώματος PVC με την ίδια σύσταση και το αποτυπωμένο σε ανάγλυφο πιεσμένο πιάτο χάλυβα γίνονται, έτσι ώστε η σύσταση και το βάθος του πιάτου χάλυβα και της ταινίας χρώματος PVC είναι απολύτως συνεπείς, κοίλο και κυρτός είναι φυσικός και πραγματικός.

Εργασία και ικανότητα: μόνο 3 άνθρωποι απαιτούνται για κάθε γραμμή παραγωγής, με μια καθημερινή παραγωγή περισσότερο από 700 ㎡.

 

Αποτυπωμένη σε ανάγλυφο ακρίβεια: αυτή η τεχνολογία έχει βελτιωθεί βάσει του αρχικού, έτσι ώστε το κατάλληλο ποσοστό του προϊόντος έχει φθάσει περισσότερο από 95%.

 

Με τη γνώση τόσο μεγάλο μέρος, σκέφτεστε ακόμα ότι η τιμή είναι τα μόνα πρότυπα για να καθορίσει την ποιότητα της σύστασης πιάτων χάλυβα; Επομένως, μόνο αφού έχετε μια πραγματική κατανόηση της τεχνολογίας προϊόντων, θα θεωρήσετε ότι τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μπορούν να σας καταστήσουν χαλαρωμένους και άνετος για να αγοράσουν.

 

Πρόσθιες περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με μέσω:

whatsapp: +86 13057223323

Wechat: +86 13057223323

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το miya0328@163.com

το miya@wellful-vinyl.com

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Διακοσμητική ταινία PVC Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.