Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Δεν θα ικανοποιήσετε με τη διακόσμησή σας, εάν δεν επιλέγετε το δάπεδο LVT όπως αυτό.
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Δεν θα ικανοποιήσετε με τη διακόσμησή σας, εάν δεν επιλέγετε το δάπεδο LVT όπως αυτό.

2019-04-18

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Δεν θα ικανοποιήσετε με τη διακόσμησή σας, εάν δεν επιλέγετε το δάπεδο LVT όπως αυτό.
Δεν θα ικανοποιήσετε με τη διακόσμησή σας, εάν δεν επιλέγετε το δάπεδο LVT όπως αυτό.
Latest company news about You will not be satisfied with your decoration, if you do not choose LVT flooring like this.
Η πολυτέλεια που το βινυλίου δάπεδο κεραμιδιών (LVT) είναι γρήγορα αυξανόμενο στη δημοτικότητα παγκοσμίως, ευχαριστεί στην ευελιξία, τη διάρκεια και την ευκολία σχεδίου συντήρησής της. Αλλά ενώ είναι ευκολότερο από πάντα για να βρεί LVT που δημιουργεί επιθυμητό αισθητικό σας, δεν είναι όλο LVT δημιουργημένος ίσος. Είναι σημαντικό να μην κριθεί η ποιότητα του δαπέδου σας στη ονομαστική αξία μόνη.
Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε LVT ότι το καλύτερο ταιριάζει το μοναδικό σχέδιο και τις πρακτικές απαιτήσεις της οργάνωσής σας, έχουμε δημιουργήσει έναν απλό και αντικειμενικό οδηγό στην αγορά του βινυλίου δαπέδου κεραμιδιών πολυτέλειας.
Εξετάζουμε όλα που πρέπει να ξέρετε για να σας βοηθάτε να κάνετε τη σωστή επιλογή δαπέδων, καθώς επίσης και τη διανομή συγκεκριμένη
τοποθετεί αιχμή και εξαπατά για να σας βοηθήσει σε να διατηρήσετε LVT σας μετά από την αγορά και την εγκατάσταση, για να το κρατήσει το καλύτερό του για όπως πολύ
όπως πιθανός.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ LVT;
Το βινυλίου κεραμίδι πολυτέλειας είναι ένας τύπος σκληρού δαπέδου χαρακτηριστικά φιαγμένος επάνω από πέντε ευδιάκριτα στρώματα:
1. Επίστρωμα πολυουρεθάνιου
2. Στρώμα ένδυσης
3. Στρώμα ταινιών τυπωμένων υλών
4. Βινυλίου πυρήνας
5. Βινυλίου υποστήριξη
LVT ήταν γνωστό αρχικά ως «καυτός-πιεσμένο κεραμίδι», το οποίο δίνει μια καλή ένδειξη για το πώς έχει κάνει. Τα στρώματα λιώνονται μαζί κάτω από τη θερμότητα και
πίεση, για να δημιουργήσει ένα ισχυρό, ανθεκτικό προϊόν δαπέδων με αισθητικό έναν ικανό το φυσικό σκληρό δάπεδο όπως το ξύλο ή την πέτρα.
Το ανακυκλωμένο περιεχόμενο πολλοί κατασκευαστές δαπέδων χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο το μετα-καταναλωτής περιεχόμενο σε LVT τους, ως τρόπο να κάνουν τα προϊόντα τους να εμφανιστούν πιό βιώσιμα. Κατ 'αρχήν αυτό δεν πρέπει να προκαλέσει τα προβλήματα, αλλά εισάγει ένα στοιχείο του άγνωστου στο δάπεδό σας.
Εάν το μετα-ανακυκλωμένο περιεχόμενο σε LVT σας δεν μπορεί να ελεγχθεί, είναι πολύ σκληρότερο για σιγουριά ότι είναι απαλλαγμένο από την καταστροφή των χημικών ουσιών, ή ξέρει πώς θα προσκρούσει στη διαστατικές σταθερότητα και τη διάρκεια του προϊόντος. Εκτός αν ξέρετε την προέλευση του ανακυκλωμένου περιεχομένου, δεν υπάρχει κανένας τρόπος τι πηγαίνει σε LVT σας, και πώς αυτά τα προστιθέμενα στοιχεία θα επιδεινωθούν πέρα από τη διάρκεια ζωής του πατώματός σας.
Παραδείγματος χάριν, χαμηλής ποιότητας LVT που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο το μετα-καταναλωτής περιεχόμενο είναι πιθανό να περιέχει ένα χαμηλότερο ποσοστό του PVC από τυποποιημένο. Αυτό συμβιβάζει τη διαστατική σταθερότητα του LVT, η σημασία των κεραμιδιών είναι επιρρεπέστερο σε κατσάρωμα και να συρρικνωθούν μετά από την εγκατάσταση.

Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ή ψάχνετε τις συμβουλές, την έμπνευση ή τα δείγματα, θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε όλα που πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν.

Whatsapp/wechat: +86 13057223323

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Διακοσμητική ταινία PVC Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.